Mobilon is jól fog működni?

 
Tökéletesen. Minden általunk készített weboldal mobiltelefonra optimalizált és bármilyen kijelzőn tökéletes felhasználói élményt nyújt.
 

Mennyibe fog kerülni?

Egy "alap" weboldal egyszeri díja 99 eFt. Természetesen egy "alap" weboldal is tökéletesen működik mobilon, vagy bármlyen más kijelzőn.
Itt tudsz tájékozódni a weboldal árakról picit részletesebben.
Kérj ingyenes árajnlatot. Egy napon belül kapsz választ.

Mikorra lesz kész?

 
Ez attól függ, hogy milyen weboldalról van szó. Egy egyszerűbb weboldal akár egy nap alatt is elkészülhet.
 

Milyen extrákat lehet kérni?

Gyakorlatilag bármit meg tudunk oldani. Többnyelvű oldal, időpont foglalási rendszer, videó a háttérben, minden megoldható.

Válaszolunk

Mikor leszek az első oldalon?

Jó hírem van: Magyarországon a verseny sok területen még nem túl erős. A legtöbb keresőszóra 6-12 hónap alatt fel lehet kerülni az első oldalra.

Mennyibe fog kerülni?

Ez persze keresőszótól és weboldaltól függ. Ha a feladatban nincs extra nehézség, havi 70 - 90 eFt ráfordítással kell számolni egy éven át.

Milyen keresőszót célozzak meg?

A SEO folyamat első lépése a kulcsszókutatás. Ekkor választjuk ki, hogy melyek azok a kulcsszavak, amiket érdemes megcélozni.

Ha az első oldalon vagyok, meddig maradok ott?

Ez a versenytől függ. Ha a versenytársak passzívak, nem nagyon változik semmi, tehát marad az előkelő helyezés. Ha viszont belehúznak, akkor nem ülhetünk a babérjainkon.

A tapasztalat azt mutatja, hogy Magyarországon a verseny még nem olyan erős. Az elért helyezések akár évekig megmaradnak. A képhez hozzátartozik, hogy a jövőben a verseny erősödése várható.

Mire van garancia?

Hogy biztos lehess abban, hogy nem feleslegesen költöd a pénzt, kinézünk egy keresőszót, amire mindenképp az első oldalon leszel 8 hónap alatt.

Ha nem, akkor a SEO teljes díját visszakapod.

Ennél a minimum eredménynél mindig jóval többet érünk el, de garanciálisan nem tudok ennél többet vállalni.

Hozhatok kész weboldalt hozzád SEO-zni?

Ha más készítette a weboldalt, akkor a tapasztalat szerint lesz vele az elején plusz munka, ami neked plusz költséget fog jelenteni.

Összességében jobban jársz, ha velem készítteted a weboldalt is.

A SEO minden esetben egyedi történet.

 

Beszéljünk róla, hogyan tudunk a Te esetedben előre jutni a Google-ben!

Rólunk mondták

 

 • 5
  Ékszerkészítőként fontos számomra az esztétika és a vizuális minőség, a részletek kidolgozottsága. A WEBKAPU egy nagyon elegáns webshopot hozott létre nekünk. A munka dinamikus volt és precíz, az együttműködés zökkenőmentes. Az eredmény maradéktalanul kielégítette minden igényemet és várakozásomat: personalperception.hu
  Personal Perception Ékszer Webshop
 • 5
  Az oldalunk szebb lett, mint reméltem!! Nagyon örülök, hogy a Webkaput választottam!! Teljes mértékig elégedett vagyok az új oldalunkkal (asztalosmesterek.hu). Nem csak jó lett, de gyorsan el is készült is. Az Allee melletti irodában már egy majdnem kész weboldal várt, amit akárhogy variálhattam. Egy óra alatt kész voltunk :)
  Szabó & Garai
 • 5
  Teljes mértékben meg vagyok elégedve a WEBKAPU részemről igénybe vett szolgáltatásaival. Flexibilis, gyors és hatékony megoldásokkal szinte 24h alatt orvosolta a kéréseimet. Az árak korrektek.
  YogaStudio
 • 5
  Köszönöm a gyors és kiváló munkát! Az első weboldalunk elkészítésében hibátlan munkát és kreatív segítséget kaptunk. Jó szívvel ajánlom, megbízható és korrekt! Lemonhead
  Lemonhead Szépségszalon
 • 5
  Profi munka! Nagyon jó volt a WEBKAPU-val dolgozni. Segítőkész, türelmes és teljesen megbízható.
  Mesteroptika Kft.
 • 5
  A Weboldal készítésen kívül a Google Térképpel is sokat segítséget kaptunk. A munka eredményeként egyértelműen fellendült a forgalmunk.
  Pillók Cukrászda